ONLINE ANGLIČTINA alebo NEMČINA
SKUPINOVÝ KURZ – max 3 deti
od 13 do 18 rokov
3 mesiace, štart máj

319,20 s DPH

 

  • Jazyk: angličtina, nemčina
  • Počet stretnutí: 20
  • Dĺžka stretnutia: 60 min.
  • Začiatok kurzu: od mája 2024
  • Intenzita kurzu: 2 x týždenne
  • Termíny výučby: 
  • AJ : utorky 17:00 do 18:00 a piatky 15:00 do 16:00
  • NJ : utorky 16:00 do 17:00 a štvrtky 16:00 do 17:00
  • Počet študentov: 3 študenti
  • Lektor: native speaker / slovenský lektor
MÁTE OTÁZKU?

6 dôvodov prečo sa rozhodnúť pre Berlitz

Berlitz metóda ®

Najúspešnejšia metóda, pri ktorej sú lekcie vedené výlučne v cieľovom jazyku od prvej hodiny a každá aktivita je prispôsobená na mieru vašim potrebám. Jazyk sa učíte v reálnych životných situáciách. Po úspešnom ukončení kurzu dostávate svetovo uznávaný BERLITZ certifikát.

Efektívne učenie

Štúdium prebieha v cykle, ktorý zabezpečuje rýchly, efektívny pokrok a zvýšime vaše jazykové sebavedomie. Začíname s hodnotením vašich aktuálnych jazykových znalostí, aby sme vám mohli odporučiť čo najefektívnejší program. Alebo sa naučte efektívne prezentovať cez kurz ,,Prezentačné zručnosti".

Študujte moderne

Študovať môžete kedykoľvek a kdekoľvek prostredníctvom našej online platformy 24/7. Lekcie prebiehajú prezenčne aj online a naši lektori vám neustále pomáhajú zlepšovať vaše jazykové zručnosti. Bývate často zaneprázdnený? Vaše plánované hodiny si môžete zmeniť
6 alebo 14 hodín pred naplánovaným termínom, v závislosti od použitej online platformy.

Výučba prispôsobená vašim potrebám

Ak preferujete prezenčnú výučbu, radi prídeme za vami do práce, domov alebo vás radi privítame v našich nových priestoroch na Rusovskej ceste 48.
Ak preferujete online výučbu, môžete sa jednoducho a rýchlo učiť online formou prostredníctvom rôznych komunikačných platforiem.

Medzinárodne uznávané certifikáty

Aj napriek medzinárodne uznávanému BERLITZ certifikátu, pripravujeme našich študentov aj na skúšky ako je FCE, IELTS, TOEFL a iné, kde dosahujeme až 94 % úspešnosť.

Jazykové kurzy pre firmy

Jazykové vzdelávanie poskytujeme aj firemným zákazníkom a ich zamestnancom z rôznych odvetví. Pôsobíme v 70tich krajinách sveta, kde v rámci spolupráce poskytujeme nadnárodným spoločnostiam kvalitné vzdelávanie, t.j. v rôznych krajinách od jedného dodávateľa. Výučbu vieme zabezpečiť súčasne, napr. v Rakúsku, v Anglicku aj v Česku. Kolegovia z rôznych krajín v rámci jednej spoločnosti môžu študovať spoločne, vďaka čomu vieme poskytnúť nielen profesionálne jazykové vzdelanie, ale aj zlepšiť komunikáciu medzi tímami rôznych krajín.

Výsledky hovoria za nás

Najpredávanejšie kurzy

ZĽAVA 20% do 20.5.2024
32% OFF
Original price was: 132,00€.Current price is: 89,00€. s DPH
Original price was: 360,00€.Current price is: 336,00€. s DPH

Referencie spokojných klientov

Pre prípravu Berlitz som sa rozhodol pre zocelenie mojích schopností v jazyku na vyššej úrovni. Spokojný som bol špecificky s priamou prípravou na Cambridge skúšky, keď mi lektor poskytol vhodné postupy a tipy užitočné pri písaní testov. S prípravou Berlitz som dosiahol level C2, a teda určite odporúčam pre každého neistého vo svojej úspešnosti.


Matej Oravec
/
angličtina
native lektor
príprava na jazykový certifikát
Kids&Teens výučba

Som veľmi vďačná Vášmu tímu Berlitz za sprostredkovanie online výučby anglického jazyka. Obzvlášť môjmu lektorovi Borisovi, za jeho jedinečný prístup a obohacujúce vedomosti. Pomohol mi prekonať nielen môj strach z rozprávania, ale motivačne ma posúva vpred.



Mirka Rybová
/
angličtina
slovenský lektor

Individuálna výučba

Berlitz online kurzy som si vybrala hlavne kôli absolútnej flexibilite a možnosti individuálneho plánovania jednotlivých hodín, vďaka čomu sa mi podarilo skĺbiť učenie nového jazyku s prácou a štúdiom. Okrem toho oceňujem možnosť vyskúšať rôznych lektorov a tým pádom rôzne učebné prístupy a dialekty.  Celkovo som s online platformou maximálne spokojná a keďže spĺňa moje požiadavky, plánujem kurzy naďalej navštevovať.


Lucia Sihelská
/
nemčina
native lektor

Individuálna výučba

Sme veľmi spokojní s prístupom lektora aj samotnej školy. Progres v používaní angličtiny u syna je očividný. Koncept vzdelávania a manažment žiaka nám veľmi vyhovuje.


Katarína Višňovská
/
angličtina
native lektor

Kids&Teens výučba

Vysoká profesionalita celého organizačného tímu Berlitz tímu. Obsahy výučby sú časovo aktuálne a zodpovedajú súčasným potrebám komunikácie. Jednoznačne odporúčam i na dlhodobé učenie jazyka, vedia zaujať.

Vlastimil Kozoň /
angličtina
native lektor

privátna výučba

Veľká spokojnosť,
skvelá lektorka, výborný učebný materiál a veľmi sa mi páči, že celá hodina je postavená na komunikácii.
Vrelo odporúčam.

Jana Rybáriková /
angličtina
slovenský lektor

Kinnarps, spol. s r.o.

Pokrok mojej dcérky s Berlitz jazykovou školou je výrazný, premenené na konkrétne - veľké písomky z nemeckého jazyka písala predtým v škole na trojky, naposledy napísala na jednotku.

Pravidelnosť hodín, neustále opakovanie látky (dyslektici mávajú slabú krátkodobú pamäť) a podľa mňa určite aj skúsenosť našej pani lektorky s učením takýchto detí (ako rodič 2 detí to viem porovnať, že mozog dyslektika funguje úplne ináč).

Tiež je výborné, že má hodinu sama - pani lektorka z Berlitz môže prispôsobiť výučbu presne jej tempu a potrebám. Čo sa týka stratégií, pre dyslektika je dôležité, aby videl zadanie napísané, len z počutia to nezachytí.

 

Monika M. /
Olívia M., 13 rokov
individuálna výučba
nemecký jazyk
slovenský lektor

Najväčší pokrok urobil náš syn, keď to bol jeho jediný zdroj učenia sa angličtiny, to znamená v prvých 4 rokoch v Berlitz. Určite je dôležité začať čím skôr a teda ideálne dlhodobo. To, že jeho lektor je sám dyslektik, mu veľmi pomohlo.

Ide to síce pomaly, ale teší sa na hodiny a to je najdôležitejšie! 

Dcéra sa tak isto ako syn už šiesty rok učí s Berlitz po anglicky a minule po hodine s Alexom povedala, že jej tá jedna hodina s Alexom dá viac, ako mesiac angličtiny v škole!

Veľmi ďakujeme, sme dlhoročne spokojní klienti Berlitzu a tešíme sa na ďalšie roky!



Miroslava B.
/
Bertin B., 14 rokov
individuálna výučba
anglický jazyk
native lektor

Obrátila som sa na Berlitz jazykovú školu a som veľmi spokojná s prístupom, s lektormi, s výučbou a komunikáciou. Pokrok u syna vnímam k omnoho lepšiemu, aj samotný pedagóg v škole mi to potvrdil.

Individuálny prístup lektora uľahčuje učenie cudzieho jazyka. Prístup a forma výučby je preňho zaujímavá a o to ľahšie si osvojuje jazyk. Ak by som mala konkretizovať pozitívum vidím, že lektor s ním pomaly a trpezlivo artikuluje a napráva chyby pri výslovnosti, pri čítaní aj pri gramatike. Učenie prebieha veľmi priateľskou formou a  syn sa veľmi teší na každú lekciu. Ďakujeme a teším sa, že pomocou Berlitzu môžu napredovať  deti so špecifickými učebnými potrebami v cudzom jazyku.


Monika J.
/
Max J., 12 rokov
individuálna výučba
anglický jazyk
slovenský lektor

S jazykovou školou Berlitz spolupracujeme 2 roky a som veľmi spokojný. Lektor, materiály k výučbe aj forma nám vo firme maximálne vyhovujú. Teraz začneme tretí ročník a teším sa na spoluprácu.

Ondrej Gazda /
business angličtina
slovenský lektor
firemná výučba

Daimler Truck & Bus Slovakia s.r.o.

Berlitz je super jazyková škola, ktorá mi umožnila získať veľa vedomostí a tiež som vďaka nim dosiahla úroveň C1 na Cambridge teste

Tamara Bilčíková /
angličtina
native lektor
príprava na jazykový certifikát

Kids&Teens výučba

Super! Kompetentný a trpezlivý lektor, výborná organizácia a profesionálny prístup v každom ohľade.


Dušan Schramm
/
business angličtina
slovenský lektor
firemná výučba

LIDL Slovenská republika v.o.s.

Kontaktujte nás

Kontakt
+421 915 732 734

E-mail
info@berlitzbratislava.sk

Adresa
Rusovská cesta 48
854 01 Bratislava
Slovensko

Fakturačné údaje
Rusovská cesta 46,48
851 01 Bratislava
Slovenská Republika

IČO: 35 934 107

DIČ: 2022151175

IČ DPH: SK2022151175

ZANECHAJTE NÁM SPRÁVU

A my sa vám ozveme do 24 hodin.

    Odoslaním formulára súhlasím so spracovaním osobných údajov.


    berlitzbratislava.sk