PREČÍTAJTE SI REFERENCIE, KTORÉ O NÁS NAPÍSALI DLHOROČNÍ ŠTUDENTI

Pri príležitosti nášho 30teho výročia pôsobenia Berlitz na Slovensku, sme sa rozhodli dať slovo našim dlhoročným študentom, ktorým by sme sa chceli poďakovať za ich oddanosť, nadšenie a túžbu po jazykovom vzdelávaní.
Kliknite na obrázok a prečítajte si viac, čo o nás napísali naši dlhoroční študenti.

MÔŽU SA DETI S PORUCHAMI UČENIA NAUČIŤ CUDZÍ JAZYK?

Poruchy ucenia u deti

Deti so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami môžu mať s učením sa cudzieho jazyka problém. Ale podľa odborníkov ho dokážu dobre zvládnuť, ak sa zvolí správny spôsob.  Deti majú v porovnaní s dospelými pri učení sa niekoľko výhod – sú ako špongie, doslova nasávajú nové veci veľkou rýchlosťou a s ľahkosťou, keďže nemusia myslieť na to, čo budú variť na večeru, prípadne, na ktorý e-mail ešte musia odpísať. V ranom veku ich zvyčajne […]

AKÉ DOBROČINNÉ AKTIVITY SI ZÍSKALI NAŠE SRDCIA?

V Berlitz radi pomáhame. Nielen našim študentom na ich ceste vzdelávaním, ale aj iným organizáciám a projektom, ktoré na Slovensku vykonávajú dôležitú prácu. Veríme, že podnikatelia by mali pozitívne ovplyvňovať svoje okolie a prispievať k lepšiemu zajtrajšku. Kliknite na obrázok a prečítajte si viac o dobrých veciach, ktoré sme sa rozhodli podporiť.

NÁŠ PRÍBEH

Otvárame svet od roku 1878.
Už viac ako 145 rokov Berlitz poskytuje výučbu jazykov pre deti a dospelých a aj široký výber kurzov relevantných pre business, obchodné semináre a interkultúrny tréning.
Kliknite na obrázok a prečítajte si náš príbeh.

Zverejnené v kategórií Blog
berlitzbratislava.sk